Въвежда... Моля изчакайте...

Новини


Доставка и плащане

 Доставките се извършват от куриерска фирма до посочен от Вас адрес или до поискване от офис на куриерската фирма в съответния град.

Заплащането е чрез услугата "наложен платеж" и се извършва в момента на получаване на поръчката на куриера, който ще Ви я достави.

Стойността на доставка, както и наложения платеж са за сметка на клиента.

В зависмост от големината на поръчката /кг/ са различни. Точна сума за транспортните разходи ще получите в момента на потвърждение на поръчката. Системата автоматично ще Ви изчисли теглото на поръчката и ще изпише крайна сума за плащане.

__________________________________________________________

Повече инфорамиция за цените на куриерските услуги може да видите тук:

Цени на куриерска фирма Еконт

Цени на куриерска фирма Рапидо
 


 

Срок на доставка

След като Ви потвърдим поръчката ще Ви уведомим по е-мейл и за срока на нейната доставка. Обикновенно това са 2-3 работни дни или максимум една работна седмица за по-големите поръчки.

Поръчки направени в петък, събота и неделя се изпълняват /ушиват/ в понеделник и вторник.

Потвърждението за приети поръчки и точния ден за доставка ще бъде изпратено до Вас по е-мейла, с който сте се регистрирали.

 

Приемаме връщане на поръчка в случай, че сте останали разочаровани. Условията са:

- връщане до 7 (седем) дни след получавнето от куриера.
- транспортните разходите са за сметка на клиента.
- сумата се възстановява или се подменя върнатия продукт с друг
- запазваме си правото да не уважим връщането, ако изделието не е наше , ако има повреди причинени умишлено, ако изделието е носено, ако връщането е за пореден път или има системна злоупотреба с нашата любезност.

Ние щателно оглеждаме нашите продукти преди те да достигнат до Вас, но ако се случи да направите рекламация на стока поради фабричен дефект, в такъв случай ние ще поемем разходите по неговото връщане.

Забележка

Условията за поръчка, доставка и плащане съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите.

Поръчката е акт на действие, който потребителят прави свободно по собствен избор и обвързва със силата на договор потребителя и "Иванел"

Плащането на поръчаната стока не е авансово и се приема като задатък с пълен размер на крайната цена на продукта.

Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.